Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, da vam omogočimo najbolj varno uporabniško izkušnjo med brskanjem. Z uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.Podrobnosti

DAMISOL EXTRA – TEKOČE GNOJILO

DAMISOL EXTRA GNOJILO je koncentrirana bomba za razvoj žive meje. Pospešuje razvoj novih poganjkov, listja in korenin. Ni pa tudi zanemarljivo, da vzdržuje hranilno vrednost tal. Hitra rast, ne gre brez hranil.

Zakaj izbrati tekoče gnojilo?
Današnja kakovosti tekočih gnojil ponuja dvojno rabo: gnojenje tal in listja.
Počasi razgradljivi granulati gnojila se spirajo v tla z dežjem ali z namakanjem. Poleg tega pa ni zanemarljivo vprašanje ali zrnata gnojila dosežejo korenine.
Pri rastlinah z manjšimi koreninami lahko točno določimo približno veličino razvitih korenin. Pri čudežni živi meji pa je to bolj težje, 2-5 mesecev po sajenju je že težje določiti položaj korenin. Zato, je najbolj učinkovita rešitev gnojenje preko listja, ker deluje takoj.
DAMISOL EXTRA GNOJILO je koncentrirana bomba za razvoj žive meje. Pospešuje novi razvoj poganjkov, listja in korenin. Ni pa tudi zanemarljivo, da vzdržuje hranilno vrednost tal.
Hitra rast ne gre brez hranil. Čudežna živa meja preživi tudi v slabše kvalitetni zemlji, vendar rast ni tako intenzivna, brez uporabe gnojila je njena rast dosti počasnejše. Zato je priporočljivo uporabiti DAMISOL EXTRA.
Neposredno pri jesenskem sajenju in pred spomladanskim razvojem listja, je priporočljivo zaliti z tekočim gnojilo Damisol. Med letom pa 2-3 krat s škropljenjem gnojimo preko listja in s tem pospešimo dinamično rast in razvoj rastline.
Neposredno po sajenju je priporočljivo zaliti. Paziti je treba , da je odmerjena količina gnojila dvojna.

Priporočena uporaba:
1. Pri sajenju : 0,25 % koncentrata (ena plastenka zadostuje za 267 litrov vode). V kolikor k eni sadiki vlijemo 1 liter pripravljenega gnojila, nam zadostuje za 267 sadik. Neposredno po sajenju zalijemo sadilno površino (dva zamaška plastenke v 10 litrov vode)
2 . Dognojevanje med letom : z raztopino 0,15 % škropimo preko listov, ena plastenka zadostuje za približno 300 sadik pri celoletni uporabi (en zamašek plastenke v 10 litrov vode).

Cena plastenke 0,4 l : 7,00 EUR/z DDV

V prvem letu sajenja potrebujemo dve plastenki gnojila DAMISO EXTRA, kar zagotavlja dinamično rast rastlin tudi v manj kvalitetni zemlji (za cca. 250-300 sadik). 

Wunderhecke Kft. (GMBH)
H- 8394 Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
Registracijski broj tvrtke:
20-09-070865
HU 22906485

Email:
zivica.info@gmail.com